любопитно

Филип Станев крие тайна връзка с Ива Митева

Ромео и Жулиета се родиха в българската политика, след като депутатът на „Има такъв народ“ Филип Станев се влюбил в отцепилата се от партията Ива Митева. Двамата от месеци имат тайна връзка под носа на лидера Слави Трифонов, който низвергна бившия председател на парламента Митева и тя напусна партията обидена и със скандал.


Връзката обаче никак не е тайна, след като влюбените бяха сгащени да се притискат един към друг демонстративно в столичния кв. „Младост 1, а заради липсата на дискретност скоро аферата им ще стигне и до ушите на Трифонов. Лидерът на „Има такъв народ“ никак не е благосклонен към предателства от страна на депутатите си, на които категорично забранил да контактуват с ренегатите Любомир Каримански и Митева, които дори основаха заедно партия. За аферата на родните Ромео и Жулиета от парламента се заговори още през есента на миналата година, но те доскоро пазеха разстояние един от друг. Ала явно страстта е надделяла на паркинга в квартал „Младост“…

Ива Митева от около 2 години е разделена със съпруга си, който не издържал на истеричните й пристъпи, след като я направиха шеф на парламента. Той подал молба за развод и заминал да живее с дъщеря им в Брюксел. Междувременно Филип Станев е скъсал с бившата си половинка – сценаристка от „Шоуто на Слави“, с която имат син. Според депутати на ИТН Филип Станев се впечатлил от Митева в момента, в който тя публично го скастрила от трибуната на парламента заради съдраните му дънки, с които се изтипосал на депутатската банка.

След скандала с гащите на Станев двамата поговорили интимно в кабинета на Митева като председател на събранието, а конфликтът прераснал в любовна история. Избраници на Слави издадоха, че дори миналото лято двамата избягали от папараци във Флоренция, за да консумират любовта си.


Възможно е след като за връзката им се разчу, Филип Станев да бъде наказан, като не му се даде избираемо място за депутатските листи на 9 юни, коментират запознати с нрава на Дългия. Социолозите отреждат добро представяне на „Има такъв народ“ на вота и дори им дават над 5% от гласовете. Възможно е да се случи и друго – Митева да си посипе главата с пепел и да се върне в партията на Слави. Според запозна тя била в конфликт с властния Тошко Йорданов и заради него напуснала партията.

Източник: Уикенд

Последвайте нашата страница във Фейсбук



SuperAdmin

Recent Posts

Слави е сломен от предателство на близки! Заговорничи ли екипът му срещу него?!

Слави Трифонов получи пореден удар от приближени до него хора. Барабанистът Венелин Венков и певицата…

14 минути ago

Големи парични постъпления за една от зодиите

ОВЕН Опитайте се днес да действате разумно и да не поемате рискове. Въпреки че значителна…

2 часа ago

Министър Милошев нарекъл Слави „импотентен маркуч“

Назначаването на продуцента Евтим Милошев за министър на туризма предизвика учудване сред колегите му, които…

14 часа ago

СБУ предотврати убийството на Зеленски

Службата за безопасност на Украйна /СБУ/ е арестувала двама полковника от Управлението за държавна охрана…

18 часа ago

Страховити подробности за кървавия ад в Сопот, ученичката е влачена…

18-годишната шофьорка, която сутринта на паркинг в Сопот прегази 2 ученички, е от ромски произход.…

21 часа ago

Разкриха тайната! Мъж ще спечели голямата награда в „Хелс Китчън“

Четирима мъже се спрягат за основни претенденти за титлата на готварското шоу „Хелс Китчън“ по…

един ден ago