Емануела е дива, красива, талантлива, но… огромен карък, що се отнася до любовните връзки с мъже. Всички мачовци в живота й са й доказали неведнъж, че не струват. Те или ще й слагат рога, или ще я тормозят психически и физически, или пак ще й слагат рога… И така до безкрай.

Много пъти чалга дивата е заявявала, че смята да се откаже от мъжете като цяло, но ето, че моментът май е назрял. Емито има горещо предложение и то не от коя да е, а от моделката Анжела Ташева, която вади добри парички от горещите си сценки и кадри в ОнлиФенс.

Ташева заяви гласно, че кани Емануела на вечеря, защото е огън жена и адски си пада по нея. И е убедена, че след въпросната вечеря, певицата няма и да се сети повече за мъже.



„Како Еми, ако видиш това видео, да знаеш, че те каня официално на среща и бъди сигурна, че след нея ще откажеш завинаги мъжете. Такива неща ти мисля, че само да скочим под юргана… луда ще станеш“, обяви Анжела и шокира потребителите.

Преди време тя твърдеше, че си пада по кака й Галена, но не би имала нищо с Лидия, Теди Александрова и Малката – не били неин тип. Щяла да се въздържи също и от Преслава, защото много повече харесвала предишния й образ. Е, жалко, Преси, изтърва…

Последвайте нашата страница във Фейсбук