любопитно

Близнаците посрещат гости, успешен ден за две зодии

ОВЕН
От сутринта ще чувствате прилив на енергия, така че трябва да се заемете с най-неотложните задачи възможно най-бързо. Ще успеете да свършите всичко, което сте отлагали и това ще ви донесе голямо удовлетворение. Ако решите да прекарате вечерта в шумна компания, ще имате незабравими преживявания.


ТЕЛЕЦ
Денят няма да започне много добре. Ангажиментите ще следват един след друг и ще почувствате и тежестта на отговорността. Не се опитвайте да правите всичко едновременно и сами. Ако успеете да разпределите правилно задачите, ще се справите без проблеми.

БЛИЗНАЦИ
Началото на деня ще бъде доста напрегнато и не всичко ще върви така, както го искате. Ако се мобилизирате и не се обезсърчите, постепенно всичко ще се подобри. Вечерта ще е идеална за приемане на гости, особено от по-далече. Общуването ще донесе много положителни емоции на всички.

РАК
Денят ще е добър за решаване на организационни въпроси. Съветите на по-възрастни и по-опитни хора могат да бъдат полезни, така че е добре да се вслушвате в тях. Ако се налага да пътувате, разпределете времето си така, че да успеете да свършите всичко, което сте планирали.

ЛЪВ
Започнете от сутринта с планираните задачи. По това време с лекота и ентусиазъм ще се справяте с всичко, което сте замислили. Вечерта ще се почувствате доста изморени и ще е най-добре да останете сами със себе си или в компанията на най-близките си хора, за да се отпуснете и да си починете.

ДЕВА
Струва си да обърнете възможно най-много внимание на комуникацията, работата в екип и укрепването на съществуващите взаимоотношения. Тези от вас, които са заети с учене, ще могат да усвояват нови знания по-бързо от обикновено. Ако сте планирали да правите скъпи покупки, не се колебайте да започнете – днес те ще бъдат особено успешни.

ВЕЗНИ
Можете лесно да се справите с планираните за деня задачи, но се опитайте да не се увличате и претоварвате. Времето ще е подходящо за разговори с далечни роднини и объждане на имотни въпроси. Ще успеете да направите приятно впечатление на новите си познати, без много усилия от ваша страна.

СКОРПИОН
Денят ще е идеален за решаване на някои домашни проблеми. Ще почувствате лекота и емоционален подем, така че лесно ще се справяте с всякакви трудности. Това ще е подходящият момент да заздравите отношенията с близките си, да им отделите малко повече внимание и да потърсите съвет.

СТРЕЛЕЦ
Бъдете особено сдържани, когато общувате с малко познати хора днес. Вероятността от недоразумения и разногласия ще е доста по-висока от обикновено. Много от вас ще се сблъскат с дребни неприятности, които няма да причинят сериозни загуби, но могат да развалят настроението им.



КОЗИРОГ
Днес вашата емоционалност може да ви изиграе лоша шега. Не се доверявайте твърде много на нови познати, за да не станете жертва на измама. Някои от вас ще получат неочаквани печалби или ценен подарък. Пътуване ще бъде вълнуващо, особено ако е на по-дълго разстояние.

ВОДОЛЕЙ
Ще трябва да проведете много на брой важни разговори и това доста ще ви изтощи. По-добре е да не предприемате дълги пътувания, но приятни запознанства са доста вероятни. Вашият чар, интелигентност и добър вкус ще ви позволят да направите добро впечатление и да намерите приятели.

РИБИ
Подходящ ден за учене, самообразоване или повишаване на квалификацията. Ще можете да подходите креативно към решаването на общи проблеми. Тези, които тръгват на път, ще имат вълнуващи преживявания във всеки етап. Много е вероятно да срещнете интересни хора.

Последвайте нашата страница във Фейсбук



SuperAdmin

Recent Posts

Арестуваният лидер на ДПС във Варна Сали Табаков кътал милиони в тайна стая

Областният лидер на ДПС-Варна и местен общински съветник, който бе арестуван преди броени дни при…

2 дни ago

“Слизай, за да няма шамари“: Изхвърлиха известна певица с грозни псувни от автобус в Пловдив

Пловдивската оперна певица Ростислава Ракова е била изхвърлена от градския автобус, след като е попитала…

2 дни ago

„Величие“ се цепят! Борисов ги залъгва с високи държавни постове

Вече започна роенето на най-малката, но в същото време „най-величествена“ група в парламента. Депутати от…

2 дни ago

Стрелците да проявят изобретателност, успешен ден за две зодии

ОВЕН Очаква ви натоварен ден, през който, ако не губите време в притеснения и се…

2 дни ago

Дълга отпуска – глупости! Ето коя е истинската причина Гала да приключи с „На кафе“ извънредно!

Извънредна и неочаквана от зрителите новина съобщи Гала днес в предаването си. А именно -…

2 дни ago

Вижте Рая Назарян с първия ѝ мъж! Неузнаваема е!

Председателката на 50-ото Народно събрание Рая Назарян, която бе издигната за поста от ГЕРБ-СДС, е…

3 дни ago