любопитно

Азис: Скоро ще бъда министър на културата

Азис в най-близко бъдеще да стане министър на културата. Това намерете обяви публично костинбродският славей в студиото на Нова тв. Звездата не посочи защо се е прицелил точно в тази властова позиция, запознати с биографията на попфолк идола обаче припомнят, че амбициите му да влезе в политиката са били подклаждани години наред от неговите фенове. Те го четкали, че е най-подходящият и най-достойният човек у нас за това поприще. Азис явно не е останал глух за призивите им, защото преди няколко години бе основната звезда на концертите на БСП преди евроизборите. Днес изпълнителят на „Хабиби“ вече е определил за себе си къде ще бъде най-полезен в йерархията на държавното управление.


„Може би един ден ще гостувам не като певец, а като министър на културата. Ще ми бъде трудно, но със сигурност ще се обградя с хора, които ще ми помогнат и ще направя повече за обществото“, каза пред водещия Мариан Станков – Мон Дьо топ певецът. Азис довери още, че не обича да гледа назад. „Много мразя тази фраза: Нека не забравяме откъде сме тръгнали. Аз казвам: Нека забравим откъде сме тръгнали“, защото там няма нищо. Там е един ужас и глад. Всичко, от което съм избягал. Това не ме комплексира, плаши ме как съм оцелял. Как е възможно да оцелееш сред толкова омраза? Но вече не ми е трудно“, сподели изпълнителят.

Азис за първи път изля от малкия екран и подробности за драмата, която го е сполетяла наскоро. „Най-страшното нещо в живота ми беше преди седмица, когато голямата ми дъщеря влезе в болница. Възпаление на гърлото, но заразно, и не ме пускаха при нея, и я чувах само по телефона. Чувах как не може да говори и ти не можеш да направиш нищо“, разказа кралят на попфолка. „Нито е до пари, нито до лекарства, до нищо. Най-страшното нещо е да не можеш да помогнеш на детето си“, сподели той.


Азис продължи да разголва душата си и с други признания. По думите му мъжете го харесвали повече от жените. „Аз не будя страсти у жените. Те сякаш виждат свой брат, приятел или другар, с когото излизат. Мъжете са по-безпардонни. Те са ловци, по-първичните и са по-многобройните на моите участия“, уточни попфолк кумирът. „Нямам звезда на Алеята на славата, за съжаление. И това е мечтата ми, за нищо друго не мечтая. Тя ще ми донесе отговор на всичко, което съм направил до сега“?, добави чалга изпълнителят. Азис вярва, че всички българи са буквално обсебени от неговия сексуален живот. Причината според него е, че той е всичко онова, „което те са си представяли, че правят“. А на него „всичко му се е случило в любовта“, обобщи певецът. „Аз съм събирателно на цялата мръсотия, която може да роди мозъкът ти“, самоописа се изпълнителят на на хита „Сен Тропе“.

Последвайте нашата страница във Фейсбук



SuperAdmin

Recent Posts

Тайният спонсор на Ваня Григорова

Социалните мрежи, както и улиците на големите градове вече са залети от десетки банери и…

16 часа ago

ЕКШЪН: Кандидат-депутат арестуван след гонка с 6 патрулки в центъра на София

Шест патрулки и автомобил на жандармерията са преследвали снощи в центъра на София мъж, който…

19 часа ago

Ето ги трите финалистки в „Ергенът“

HR специалистът Надежда Вишева, стюардесата Йоана Младенова и управителката на заведение Магдалена Томова са трите…

20 часа ago

Водолеите се възползват от добри възможности, Рибите с нови занимания

ОВЕН Пазете се от интриги на работното място въпреки че деня е почивен, защото са…

21 часа ago

Мари на Гала чака бебе. Водещата най-сетне ще дундурка внуче

Днес стана ясно, че дъщерята на Гала от предишния ѝ мъж е бременна. Мари Константин…

един ден ago

Араби купуват NOVA телевизия и VIVACOM

Арабският телеком Emirates Telecommunications Group, известен като Etisalat или „е&“, обмисля потенциално придобиване на източноевропейския…

един ден ago