Ивайло Цветков-Нойзи отново тръгна по баровете само месец след като съдът го осъди условно заради шофиране в нетрезво състояние. И този път, както и в деня на инцидента през ноември, журналистът бе сам, без половинката си Мария Игнатова.


Единствено Intrigi.bg публикува ексклузивно фото от столичното популярно заведение, където Нойзи е бил поканен на парти. Според информация от наш достоверен източник половинката му Мария Игнатова също е била в списъка с гостите, но е отказала да дойде.

Партито е било по повод изложба на непубликувани +18 кадри от популярни издания като „Playboy“, в което Нойзи бе главен редактор в продължение на няколко години.

Цветков през цялото време изпитвал неудобство и се чувствал неловко. Отказал да консумира алкохол, включително и welcome drink-а, предложен от домакините. „Видимо все още го е срам от постъпката му и си личеше. Дойде за малко и бързаше да си тръгне. Беше без кола, разбира се“, разказват присъстващи на събитието.

Припомняме, че преди месец съдът постанови условна присъда за Ивайло Цветков, а книжката му бе отнета за 1 година. Автомобилът, с който бе хванат пиян, също бе конфискуван.


След ареста му през ноември, когато пробата му за алкохол отчете 2,52 промила, съпругата му Мария Игнатова не се е показвала с орезиления си мъж. Нойзи публично й се извини за срама, който й е причинил, но самата тв водеща пази мълчание и до днес. Според запознати, двамата отдавна са разделени.

Последвайте нашата страница във Фейсбук