Русия най-после ще влезе в НАТО, само че не наведнъж, а по начина, по който саудитският журналист Хашоги напусна посолството на родината си в Истанбул – на части!

Това шокиращо предсказания направи Баба Ванга в предаването „Полный контакт“ на известния пропагандист Владимир Соловьов, пише в. Сега.

В популярното предаване бе проведен на живо спиритически сеанс за връзка с духа на известната оперативна работничка от Петрич.

Пророчицата не отстъпва от бойния си пост дълги години след смъртта си, а след като започна Пълномащабната специална военна операция в Украйна, бабата засили допълнително активността си и вече прави повече предсказания, отколкото приживе, като няма време да си почине в гроба – непрекъснато е в руските телевизори.

Новото предсказание на бабата шокира водещия, който не очакваше подобно нещо. Той повика духа на пророчицата в студиото и я попита какво е бъдещето на Руската федерация.


Бабата, може би уморена от непрекъснати сеанси, сякаш го удари на задгробен тролинг и заяви, че Русия я чака славно бъдеще – тя ще усили военната си мощ, само че не като федерация, защото политическата карта предстои да се прекроява и да възникнат няколко руски и още повече неруски държави.

Всички те една по една ще влязат в НАТО, като първа ще е Калининградската република, а последен – самотният остров Сахалин.

„Оболдеть“ – възкликна изуменият водещ и помоли за подробности, като попита колко ще са новите самостоятелни субекти на политическата карта на Евразия.

„Я толко не моем да броим, айде я че си одим на село!“ – плесна с ръце астралната баба и се изпари, оставяйки миризма на сяра.

Соловьов толкова се шокира, че си забрави конспекта и цели 10 минути не крещя заплахи и обиди като хитлеристки оратор, а само се почесваше и въздишаше.

***

ИСТОРИЧЕСКА СПРАВКА

Стремежът на великата страна да влезе в НАТО е с много стара дата.

Още през 1954 Хрушчов изпраща официална нота с молба за членство в Алианса до правителствата на САЩ, Великобритания и Франция. Молбата получава отказ и отношенията на бившите съюзници от Втората световна война допълнително се изострят.

Путин пък разказа в навечерието на пълномащабката в Украйна (на 21 февруари 2022) как през 2000 г. питал президента Клинтън дали не може да се приеме Руската федерация в НАТО, на което получил „твърде сдържан отговор“. И Путин се обидил на лицемерието на Колективния Запад.

Последвайте нашата страница във Фейсбук