Ути Бъчваров преживя кошмарна и инфарктна ситуация по време на пчоивката си в Австралия, където отиде да се гмурка. Настроението на известния готвач било помрачено, след като му се наложило да изпита едно от най-отратителните чувства на света.

Оказва се, че навсякъде по света има лоши хора, които не ти мислят доброто. А на Ути му се наложи да изпита гадното чувство някой да ти рови в личните вещи и да открадне най-ценните.

 

Ути разказа как е отишъл да се смурка в Големия бариерен риф и как килограмите му са забавлявали целия екипаж.


„Гмуркал съм се на много места по света, нямаше как да не се гмурна и в Големия бариерен риф. Дайвинг екипът оптимистично ми осигури най-големия неопрен, който имаха в центъра за гмуркане. Типично в мой стил, се заклещих в него. След самостоятелна борба с неопреновия костюм, професионален тим от двама души видя мъките ми и ме освободи от оковите му“, през смях разказва той.

 

Макар и без пълна екипировка, все пак е успял да се гмурне във води с температура около 28 градуса, в които не далеч от тях плуват акули, токсични медузи и скатове.

Това е забавната част от деня, но когато се прибрал в хотелската си стая му се доревало. Цялата стая била обърната в краката нагоре и липсвали много от личните му вещи. Очакваме подробности от Ути за случката, която развали целия му престой в Австралия.

А заради тази екскурзия е пропуснал юбилея на своя колега шеф Иван Манчев, но не пропусна да му прати видео честитка, която е направил малко преди да се качи на самолета.

 

Харесайте нашата страница във Фейсбук, може да го направите от Тук