Заканата беше предшествана от изключително дълъг психопатски разговор, сподели още изпълнителката

Певицата Прея е била заплашена със смърт от съсед! Драмата се разиграва през уикенда в кооперацията, в която бившата певицата на Николаос Цитиридис живее.


За случката разкри самата изпълнителка. А причината била напълно безобидна, поне по думи на певицата.

„Съседът ми ме заплаши с убийство, защото ме видя да боядисвам етажерка с черен спрей, а някой му бил някога надраскал номера на колата с черен спрей“, разкри Прея.

Певицата била много изплашена от заплахите, които получава. Според нея думите на комшията й не били просто ей така. А възможността да й посегне била огромна.

Проблемите между Прея и въпросния съсед са от повече от две години. Екзотичната изпълнителка пробвала по какъв ли не начин да стопли отношенията си със съседа. Показва му все добро, ала резултатът бил нулев. За да се стигне до неделя, когато чува думите: „Ще те убия!“ от комшията.

„Изобщо не знам какво става в неговата глава. Шубе ме е. Абсолютно вярвам в намеренията му, защото заплахата беше предшествана от изключително дълъг психопатски разговор“, разказва още разтревожено изпълнителката.


Щом чува заплахите на комшията си, Прея му заявява в прав текст, че ще подаде жалба в полицията. Получава обаче отговор: „Не ме заплашвай!“.

Бившата певица на бенда на Цитиридис все още не е подала жалба. Обмисля дори да си издейства ограничителна заповед от въпросния комшия. Проблемът обаче бил, че апартаментът му е точно под този на певицата. И това би станало трудно. Проблемът е, че доказателства реално няма. Камери в блока липсват. Тоест е дума срещу дума.

Затова вариант номер 1 пред Прея е да си намери друго жилище. И да се изнесе от блока, в който получава заплахи за живота си.

„Вече гледам имоти, за да се преместя“, добавя още екзотичната изпълнителка.

Пред Прея стои и още една възможност – да извика популярния Жоро Игнатов от „Съдебен спор“, който е величие в оправянето на подобен вид скандали.

„Възможно е“, отговаря Прея.

Последвайте нашата страница във Фейсбук