Онлайн магазин Themasks.eu уверява своите клиенти, че съгласно чл. 55, ал.1 от Закона за защита на потребителите, имат правото да се откажат / или заменят получена от тях стока в срок от 14 (четиринадесет) работни дни от датата на получаване на стоката САМО при условие, че продукта е:
• в оригиналният си вид и качествени характеристики, със запазена оригинална опаковка и етикет, като не се счита за повредена опаковката, цялостта на която е била нарушена по начин, единствено позволяващ отделянето й от стоката;
• без следи от употреба;
• придружена от оригиналните документи, издадени от „…………. (фактура, касов бон и други) получени заедно с поръчката;
Заявка за връщане на стока се подава писмено в свободен текст на sales@themasks.eu в срок не по-дълъг от 14 работни дни, считано от датата на приемане на доставката, като ЗАДЪЛЖИТЕЛНО трябва да е посочена лична банкова сметка на клиента, на която да бъде възстановена заплатената от клиента сума за стоката!
Суми по рекламации се възстановяват САМО по банков път след получаване на върнатия продукт и след потвърждение на исканата рекламация.
При необходимост от връщане на платени с карта суми по договорирани и извършени от нас стоки и услуги, това ще бъде направено от нас чрез кредитна транзакция по картата, с която е извършено плащането. Не се допуска връщането на пари в брой, както и по сметка различна от тази на платеца!

Сумата ще бъде възстановена в срок до 14 работни дни, считано от датата, на която потребителят писмено е упражнил правото си да се откаже от стоката, чрез заявка за връщане на стока.
Внимание:
• Стоката трябва да бъде адресирана (изпратена или доставена) до: гр. …….., за Електронен магазин „ТНЕMASKS” , като не се приемат обратни пратки с наложен платеж!
• Транспортните разходи по връщане, замяна и/или рекламация на стоки по желание на клиента се поемат само от него, като изключение се прави САМО в случаите на фабричен дефект.
Ако не бъде спазено някое от горепосочените условия, искане за рекламация (замяна) няма да бъде разглеждано!