Певицата Бони не успя да скрие лошия си характер и в кулинарното шоу „Хелс Китчън“, след като заформи скандал с друг звезден участник. Ромската певица се опитва да командва и изнервя все повече съотборниците си, а изглежда и зрителите, които заливат социалните мрежи с негативни коментари по неин адрес.


Участието на Бони в хитовото кулинарно шоу бе последен шанс да възвърне позициите си в бранша и да спечели фенове, които през последните години оредяват значително и не случайно вече не е предпочитан изпълнител в топ дискотеките в страната. Уви, Бони прояви лошия си характер и затвърди негативното мнение на хората за нея. Бони и риалити звездата Александра Гърдева все по-сериозно си повишават тон. Те влязоха в спор по време на предизвикателството за приготвяне на суши.

Скандалът между двете дами е на път да постави началото на истинска война в отбора на „Златните“. Самочувствието на Бони, че тя е най-добрата и почти не дава на никой друг да се изяви дразни съотборниците й. Гърдева сериозно се ядоса и на няколко пъти опита да й направи забележка.


От шоуто си тръгна Коцето Калки, а всички зрители се надяваха Бонка да е тази, която ще се сбогува с шоуто и няма да им се налага да я гледат повече на екран.

„Изключително обсебваща, все вика, все се бута, все тя, тя, тя… Това възпитание ли е или е просто характер, не знам, но пък знам, че е супер неприятно да я гледа човек, изключително натоварваща е и дано я разкарат възможно най-скоро“, пишат в страницата на предаването възмутени от поведението на Бонка фенове.

„От всички “златни” Бонка е най-неприятната личност! Едвам издържам голямото й его“, гласи друг коментар, а бърз преглед на всички коментари в официалната страница на шоуто сочат, че Бони е най-неприятният участник и зрителите искат по-бързо да бъде разкарана.

Последвайте нашата страница във Фейсбук